Bindweefsel

massages

Zet je huid weer aan het werk!

Een bindweefselmassage is als sporten voor je huid. Deze workout is belangrijk om de huid gezond, sterk en jong te houden. Met speciale massagetechnieken kunnen we diep in de huid de doorbloeding stimuleren en daarmee ook de opname van zuurstof en voedingsstoffen verbeteren. Daarom is deze massage ideaal geschikt voor mensen met een slechte doorbloeding (zoals rokers), die een grauwe gelaatskleur hebben. Verder verhogen we de aanmaak van collageen en elastinevezels, die ervoor zorgen dat de huid elastisch en stevig blijft en maak we verklevingen los. Omdat rimpeltjes ook verklevingen zijn die de huid naar beneden trekken, kunnen we die met een bindweefselmassage verminderen. De huid ziet er gelift en jonger uit. Niet voor niets wordt deze massage ook wel de “facelift-massage” genoemd.

Na een bindweefselmassage zie en voel je direct resultaat. Je huid ziet er gladder, voller en strakker uit. Het voelt lekker tintelend aan en je hebt een gezonde teint.

Voor een nóg beter resultaat en het langer behouden van het resultaat kun je kiezen voor een kuur van 4 behandelingen met een interval van een week. De huid zal beter in conditie komen en er steeds mooier uit gaan zien.

Een losse bindweefselmassage €29,50

Een bindweefselmassage tijdens een gelaatsbehandeling €19,50

Een kuur van 4x 1 massage per week €108,00