Yes I do!

Bruidsmake-up waardoor jij de mooiste versie van jezelf bent.

Bruidsmake-up is een belangrijk onderdeel van je huwelijksdag. Naast je jurk en bruidskapsel maakt een mooie make-up het plaatje helemaal af. Het laat je stralen op de belangrijkste dag van je leven. Alexandra verzorgt bij voet- & huidstudio PUUR de visagie. Zij helpt je bij het kiezen van een make-up die past bij je stijl, persoonlijkheid én je gezichtsvorm. Je mooiste gelaatstrekken  benadrukt ze extra en je minder mooie puntjes kan ze camoufleren. Ook zorgt ze ervoor dat je bruidsmake-up de hele dag mooi blijft zitten.  

Een aantal weken voor de bruiloft kom je voor een try-out naar onze huidstudio. We plannen deze afspraak altijd heel ruim in, zodat we de tijd hebben om goed naar je wensen te luisteren en lekker te experimenteren met verschillende kleuren en producten. Naast de kleur van je huid en je ogen wordt ook rekening gehouden met je jurk, de kleuren in je bruidsboeket en eventueel het pak van je aanstaande. Ook kijkt Alexandra naar de make-up die je dagelijks draagt. Zij vindt het belangrijk dat je op je bruiloft de mooiste versie van jezelf bent en niet een compleet andere vrouw. Als jij tevreden bent, noteert ze alles nauwkeurig, zodat ze precies weet wat ze op je trouwdag zal gebruiken en de make-up een exacte kopie wordt van je proefmake-up.

Op dé grote dag zelf komt Alexandra uiteraard naar de door jou aangegeven locatie om, samen deze foto met je kapster, je bruidslook compleet te maken. Ze zal ruim op tijd arriveren en je weet al precies wat ze gaat doen dus geen stress op jouw mooiste dag.  Eén ding is zeker: je wordt omgetoverd tot de mooiste bruid van de wereld!

bruidsarrangement Petit €82,50
 proefmake-up
 bruidsmake-up met ampul om je make-up lang mooi te houden
(op de door jou gekozen locatie)

bruidsarrangement Grand €170,50
 proefmake-up
 gelaatsbehandeling ongeveer 1 á 2 weken voor de bruiloft
 modelleren (en verven) wenkbrauwen en eventueel waxen gelaat 2 dagen voor de bruiloft
 bruidsmake-up met ampul om je make-up lang mooi te houden
(op de door jou gekozen locatie)