Reviews

Hoe klanten hun behandeling ervaren bij voet- & huidstudio PUUR.

Deel jouw ervaring met ons en laat een review achter:

voet- & huidstudio PUUR

4,9Out of 5 stars

Overall rating out of 43 Google reviews

Atie Bresijn
een week geleden

Altijd weer een verwenmoment voor jezelf door de deskundige behandeling van Alexandra!Goed advies over de mooie producten van Maria Ackerberg.

Ingrid Boschman
een maand geleden

Heerlijke producten en behandelingen. Aanrader!

Sophie Tekelenburg
een maand geleden

Voor het eerst naar een pedicure geweest, en het was een hele fijne ervaring! Patrick is betrokken en heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn vervelende klachten af ben.

Willie Veldhoen
een maand geleden

Ik ben al een tijdje klant bij voet en huidstudio PUUR. Elke keer is er een hartelijke ontvangst. De producten die gebruikt worden zijn heerlijk voor de huid. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Y Wageneire
een maand geleden

Ik kwam bij Alexandra terecht daar ik op zoek was naar goede bindweefselmassage voor het gelaat. Een goede keuze zo bleek achteraf 😀 Na een proefsessie zag ik meteen dat er een verschil zichtbaar was. Alexandra behandelde eerst de ene helft van het gelaat en reikte me de spiegel aan om te laten zien wat zo'n massage voor je huid doet. Mijn huid zag er voller uit en een beetje rood dit teweeggebracht door de doorbloeding die op gang was gekomen. Het verschil met de andere helft van mijn gelaat was enorm goed zichtbaar. Na deze proefbehandeling heb ik een kuurtje geboekt en zie dat het goed is voor mijn huid welke een mooie glow heeft en er fris uitziet. Net zoals bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, des te vaker je komt, des te beter het resultaat is. Wel, ik kom zeker terug want ik zie wat zo'n massage doet en in de professionele handen van Alexandra, een jonge hartelijk vrouw die weet waar ze mee bezig is, voel je je direct thuis.

Wouter Tak
een maand geleden

Hier nu al een paar keer geweest en super goed geholpen. Zeer vakkundig en zorgzaam Word er gewerkt. Heel vriendelijk en sociaal. Ik ben zeer tevreden.

Monique Koomans
een maand geleden

Wat een heerlijke salon! Alexandra en Patrick zijn beide schatten van mensen, en zo vriendelijk. Je voelt je meteen thuis, en krijgt alle aandacht. Ze werken met natuurlijke materialen, heel fijn. Mijn kalknagels zijn aan het uitgroeien, en ook aan mijn likdoorns en eelt wordt gewerkt. Ik kom steeds weer met hele zachte voeten thuis. Het is echt steeds weer een verwen-moment voor jezelf.

Jolanda Verleysen
2 maanden geleden

Weer helemaal gereset na de “Jong” behandeling door Alexandra. Heerlijke behandeling, massages én producten. Ik kan er weer even tegen!

Mariejose Keetlaer
2 maanden geleden

Alexandra is professioneel en betrokken. Ben zeer tevreden over de behandelingen die zij geeft.Een aanrader