Natuurzuivere verzorging

Wees lief voor jezelf én voor onze planeet!

Waarom overstappen naar natuurzuiver?

Als je op zoek bent naar een PUUR-natuur-schoonheidssalon of pedicure, dan ben je dus bij voet- & huidstudio PUUR aan het juiste adres. In de huidstudio wordt uitsluitend gewerkt met PUUR biologische producten, die 100% natuurzuiver zijn. In de voetstudio ook, behalve bij ernstige schimmelproblemen. Dan wordt het doeltreffende duo HFL SolutionSpray + Dadi’Oil ingezet, wat wel op natuurlijke basis is.Ook vindt je bij ons een uitgebreid assortiment producten voor je dagelijkse verzorging thuis. Alles is op voorraad en direct mee te nemen. De verpakkingen zijn gifvrij gemaakt uit suikerriet en zijn CO2-neutraal.

Misschien heb je er nog nooit bij stil gestaan, maar alles wat je op je huid smeert wordt in je bloedbaan opgenomen. Zo komen de stoffen uit je cosmetica zelfs bij je organen.
Reguliere verzorgingsproducten bevatten veel synthetische stoffen, vaak zelfs petrochemisch afval. Het is toxisch en bij langdurige toepassing wordt het opgeslagen in je lichaam.
Ze zijn daardoor schadelijke voor je gezondheid. Iets wat je niet kunt eten wil je toch niet op je huid smeren, als je dit weet?
Bovendien zorgen  kunstmatige ingrediënten voor versnelde huidveroudering en kunnen ze zelfs je hormoonhuishouding in de war brengen.

100% natuurzuivere cosmetica is krachtig en je huid neemt alles wat PUUR is veel beter en effectiever op. Er zitten geen schadelijke stoffen in en er zijn vrijwel geen allergische klachten. Onschadelijk voor je gezondheid.  En het is veilig voor elke huid, zelfs de meest gevoelige.
Je kunt betere resultaten bereiken met pure huidverzorging en dat terwijl je er veel minder van nodig hebt. Dat scheelt ook nog in je portemonnee! Zorgen voor jezelf én zorgen voor onze natuur. Genoeg redenen om vandaag nog over te stappen naar natuurzuivere cosmetica, toch?